Olej z Miąższu Kokosa, 150 ml – od MargHolistic

28,69  - darmowa przesyłka od 600 zł

Kosmetyki organiczne – ekologiczna pielęgnacja.

Zamówienie powyżej 600 zł, to:

  • Gotowe Darmowa dostawa
  • Gotowe Kody rabatowe
  • Gotowe Karty podarunkowe
  • Gotowe Gratisy i niespodzianki
Bezpieczne płatności

Opis

Olej z Miąższu Kokosa, 150 ml – jest to produkt bardzo dobrej jakości, stworzony z myślą o ludziach dbających o siebie i o swych bliskich. Ten preparat, to produkt typu Zdrowie i uroda > Kosmetyki i akcesoria > Pielęgnacja ciała > Olejki do ciała i masażu

Jest jednym z najzdrowszych i najlepiej przyswajalnych tłuszczy na świecie. Tłoczony na zimno jest otrzymywany z świeżo zebranych orzechów bez poprzedniego suszenia. Posiada bardzo wysoką zawartość nasyconych kwasów tłuszczowych w tym przede wszystkim kwas laurynowy(ok. 50-57%), kwas mirystynowy, kwas kaprylowy, kwas kaprynowy, kwas palmitynowy, kwas oleinowy, kwas stearynowy, kwas linolowy oraz kwas kapronowy. Oprócz kwasów nasyconych jest wzbogacony o witaminę E i C. Tłoczony na zimno, jest olejem naturalnym o pięknym łagodnym zapachu kokosa. Szybko wchłania się w skórę działając łagodząco i chłodząco, dlatego rewelacyjnie sprawdza się po opalaniu przynosząc ukojenie. Skóra nabiera błyszczącego brązowego koloru, przyjemny tropikalny zapach oraz staje się gładka i miękka. Jego właściwości nawilżające i natłuszczające nadają się idealnie do skóry suchej, pękającej, wrażliwej i dojrzałej. Poniżej 25 °C przybiera wygląd białego ściętego tłuszczu zwanego również masłem koksowym. W postaci płynnej ma kolor lekko złotawy.Olej z Miąższu Kokosa BIO oferowany przez firmę ETJA jest wytwarzany z surowców ekologicznych i w 100% naturalny. Posiada certyfikat BCS DE-ӦKO.SPOSÓB UŻYCIAbezpośrednio na skórę całego ciała włącznie z paznokciamiidealna baza dla naturalnych olejków eterycznychdoskonale sprawdza się jako kosmetyk do pielęgnacji włosów suchych, szorstkich i łamliwychIdealny do demakijażumasaż w własnym zakresiezabiegi w wyspecjalizowanym gabinecie masażuma szerokie zastosowanie w kosmetycemoże służyć jako dodatek do kremów, balsamów, oraz kremów po opalaniunaturalny kosmetyk o właściwościach leczniczych jest doskonały dla osób dbających o swoje piękno w domowym gabinecie kosmetycznym.PRZECHOWYWANIEZawsze po użyciu zakręcać pudełko i przechowywać w chłodnym miejscu .POCHODZENIEIndonezjaOlej nośnikowy BIO jest naturalnym produktem ekologicznym. Wpływ sezonowych zmian pogodowych może wywołać niewielkie różnice w kolorze, zapachu i gęstości.

Produkt jest teraz in stock, a jeśli dostępny, to tylko w atrakcyjnej cenie.

5908310446028